Zažijte se mnou tak trochu jiný kurz vaření, ve kterém Vám představím Lẩu – Hot pot. Jídlo, které si sami vaříme přímo u stolu. Základem je silný slepičí vývar, do kterého se přidávají různé přísady – tenké plátky masa, mořské plody, zelenina, bylinky, nudle, knedlíčky a vše co Vás napadne. K tomu si namícháme rybí omáčku a výborné jídlo je na světě!
Cena kurzu za osobu
2.750,-
Minimální počet účastníků
Praha, Středočeský kraj: 4 lidi
Pouze v Praze a Středočeském kraji
Časová náročnost
3,5 hodiny
Kurz vaření obsahuje
- Dovoz potřebných surovin – mořské plody, zelenina, bylinky, nudle a mnoho dalšího
- Dovoz kuchyňského náčiní
- Představení bylinek a omáčkami, vč. jejich ochutnání
- Vše o vietnamském stolování a servírování
- V ceně je překapávaná káva a domácí sezónní limonáda
- Tipy a rady při přípravě jídel doma
- Podrobné recepty
- A něco navíc: Jednorázová sleva 10% na nákup zboží v HobbyChef – Westfield Chodov, Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4 – Chodov. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.
Co se naučíme:
- Krájení a čištění exotické zeleniny, bylinky a jejich ochutnání
- Zpracování a čištění mořských plodů – krevety, kalamáry
- Rodinný recepty na rybí omáčku
- Balení knedlíčků do vývaru
- Správné servírování a krájení exotického ovoce
Menu
- Silný slepičí vývar
- Domácí plněné knedlíčky
- Mořské plody – krevety, kalamáry
- Zelenina – Pak choi, vodní špenát, malaberský špenát, brukev sítinovitá, kailan
- Bylinky – koriandr, perila, mexický koriandr
- Maso – hovězí svíčková
- Houby Enoki
- Asijské ovoce – Longan (dračí oko), Dračí ovoce, marakuja
Něco navíc: kokosová zmrzlina
Jednotlivé suroviny se mohou lišit dle sezóny.
Ostatní informace
Jedlíci <— Kdo jsou jedlíci?
• Dejte mi vědět, zda máte speciální požadavky. Zkusím Vám vyjít vstříc.
• Pokud máte alergii, prosím, informujte mě.