Lẩu – Hot pot

Zažijte se mnou tak trochu jiný kurz vaření, ve kterém Vám představím Lẩu – Hot pot. Jídlo, které si sami vaříme přímo u stolu. Základem je silný slepičí vývar, do kterého se přidávají různé přísady – tenké plátky masa, mořské plody, zelenina, bylinky, nudle, knedlíčky a vše co Vás napadne. K tomu si namícháme  rybí omáčku a výborné jídlo je na světě!

Cena kurzu za osobu
2.750,-

Minimální počet účastníků
Praha, Středočeský kraj: 4 lidi
Pouze v Praze a Středočeském kraji

Časová náročnost
3,5 hodiny

  • Dovoz potřebných surovin – mořské plody, zelenina, bylinky, nudle a mnoho dalšího
  • Dovoz kuchyňského náčiní
  • Představení bylinek a omáčkami, vč. jejich ochutnání
  • Vše o vietnamském stolování a servírování
  • V ceně je překapávaná káva a domácí sezónní limonáda
  • Tipy a rady při přípravě jídel doma
  • Podrobné recepty 
  • A něco navíc: Jednorázová sleva 10% na nákup zboží v HobbyChef – Westfield Chodov, Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 4 – Chodov. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží, slevu nelze kombinovat s dalšími akčními nabídkami.

Co se naučíme:

  • Krájení a čištění exotické zeleniny, bylinky a jejich ochutnání
  • Zpracování a čištění mořských plodů – krevety, kalamáry
  • Rodinný recepty na rybí omáčku 
  • Balení knedlíčků do vývaru
  • Správné servírování a krájení exotického ovoce
  • Silný slepičí vývar
  • Domácí plněné knedlíčky
  • Mořské plody – krevety, kalamáry
  • Zelenina – Pak choi, vodní špenát, malaberský špenát, brukev sítinovitá, kailan
  • Bylinky – koriandr, perila, mexický koriandr
  • Maso – hovězí svíčková
  • Houby Enoki
  • Asijské ovoce – Longan (dračí oko), Dračí ovoce, marakuja
Něco navíc: kokosová zmrzlina

Jednotlivé suroviny se mohou lišit dle sezóny. 

Jedlíci <— Kdo jsou jedlíci?

• Dejte mi vědět, zda máte speciální požadavky. Zkusím Vám vyjít vstříc.
• Pokud máte alergii, prosím, informujte mě.

Hot pot
Krevety
Kalamáry
Suroviny do Hot potu
Vietnamské bylinky
Pak choi
Domácí knedlíčky do vývaru
Dračí ovoce
Marakuja