Postup:
1. Večer, den předem si namočíme tapiokové perly do vody.
2. Druhý den přidáme do perel kokosové mléko (vodu necháme), třtinový cukr nebo jiné sladilo a vaříme na nízkém plamenu asi 10 min, dokud pudink nezhoustne.
3. Servírujeme do sklenic nebo malých misek a necháme stranou.
4. Připravíme si malinové pyré – mražené maliny s cukrem svaříme. Jakmile jsou maliny svařené a cukr rozpuštěný, přepasírujeme přes sítko. Trvá to delší chvíli, ale v cedníku musí zůstat jen pecičky.
5. Maliny dáme znovu vařit, na nejnižší plamen. Jakmile začne probublávat, přidáme vodu se smíchaným škrobem a vaříme do zhoustnutí.
6. Tuto směs naléváme horké do připravených sklenic s tapiokovým pudinkem. Zdobíme mátou nebo meduňkou.